Kini CCG di Google Maps & Waze!

Kini CCG di Google Maps & Waze! | Assalamualaikum buat pelanggan dan tetamu yang dikasihi. Usah bimbang! Kini lokasi sudah pun berada di dalam sistem GOOGLE MAPS dan WAZE untuk memudahkan perjalanan anda kedetinasi kami. Tetapi apa yang merisaukan kami, didalam sistem google maps masih lagi tidak dikemaskini Jalan PUJ 3/3 dan kami telapun membuat pengaduan kepada teknikal google maps untuk mengemaskini jalan-jalan yang telah digunakan dan diberi nama tetapi tidak dikemaskini didalam sistem peta mereka.

Sebab itulah tetamu yang hadir ketika Pembukaan & Perasmian Cafe & Cat Garden hampir sesat 1 jam mencari loaksi cafe kami.  Setelah melihat di GOOGLE MAPS, patutlah jalan untuk menuju ke cafe kami tiada didalam google maps sehingga beliau sesat hampir 1 jam dan akhirnya jumpa lokasi cafe kami.

google-maps-ccg

Anda boleh lihat sendiri, garisan merah yang ditandakan di dalam google Earth tidak dikemaskini oleh mereka. Jadi sebagai pengguna tegar, Kami telah membuat laporan tentang jalan tersebut kepada pihak teknikal google maps untuk dikemaskini dan memudahkan lagi tetamu serta pelanggan terus menuju ke cafe kami nanti.

Kini dengan adanya sistem Google Maps & Waze, yang telah di daftarkan cafe kami di dalam sistem google maps & Waze, cuma apa yang perlu anda lakukan hanya perlu taip kata kunci “Cafe & Cat Garden” seperti contoh yang tertera dibawah ini

google-maps waze

Jadi akan terpaparnya info tentang cafe kami seperti alamat berikut:
Cafe & Cat Garden,
No.95G, Jalan PUJ 3/3,
Taman Puncak Jalil, Bandar Putra Permai,
43300 Seri Kembangan,
Selangor

Atau anda boleh hubungi / WHATSAPP di 018-3584743. Kami sedia membantu anda dalam memberi petunjuk arah ke cafe kami nanti.

(75)

0

0 comments on “Kini CCG di Google Maps & Waze!Add yours →

Leave a Reply